Dgbaltic.no

DG Baltic Trailers tilbyr et komplett utvalg av bil tilhengere for salg. Våre design er unike, praktiske og brukervennlig! Vårt full sortiment består av 10000 ulike modeller, for å passe til de fleste behov du måtte ha. Alle disse tilhengerne kan trekkes med bil, traktor, ATV, Trailer.

Våre tilhengere passer ideelt for den som ønsker god kvalitet, fordelaktige priser, eller generelt en GOD standard tilhenger. Tilhengere er lette men sterke, og solide nok til å tåle slag og skrammer i den daglige bruken. De produseres med enten enakslede, tandem hjulbolt og 3 akslet, og varierer i laste kapasitet fra 750 kg opptil 3500 kg for tandem aksel sortimentet.

Våre bil tilhengere har som standard slitesterkt plywood gulv med gode friksjons egenskaper og sterke men lette stålrammer både i ende og sidelemmer. Har sterkt avstivede skvettlapper, regulerbare lys og rikelig med presennings kroker. Kontakter tilpasset lager kasse eller høye sider er montert som standard. De er produsert ved bruk av kvalitets materialer i trailer komponentene og er varmgalvaniserte for å vare lenger.

What client say