Dlgmodul.no

Vi er et ungt og raskt voksende selskap som opplever suksess på grunn av dyktige og erfarne medarbeidere. Lojalitet og engasjement sikrer gjensidig tillitt mellom oss og våre kunder. Vi har alt nødvendig utstyr og kunnskap til å levere nøkkelferdige brakkerigger. Selskapets direktør, Donatas Mazeikis, har med mer enn 8 års erfaring med oppføring av brakkerigger opparbeidet seg en høy faglig og strategisk kompetanse innen dette fagområdet.

Våre verdier:

Profesjonalitet. Vi søker alltid den største profesjonalitet i alle våre disposisjoner. I det lange løp lønner dette seg både økonomisk og med tilfredse kunder. Tilfredse kunder og fornøyde ansatte gir grunnlag for videre utvikling både faglig og økonomisk.
Initiativ. For at en dyktig leder skal lykkes er han avhengig av initiativ fra hver enkelt av medarbeiderne. Proaktive medarbeidere – er kraften som fører til utvikling av selskapet, den dynamiske utviklingen av det vi driver med.

Ærlighet. Den må være gjensidig: kunder – selskapet og våre ansatte, ellers vil det være et tap av tillit.
Samarbeid. En av de viktigste av selskapets verdier, som er dannet takket være den kollektive tankegangen. Selskapets største aktiva.

Kvalitet. Vi forsøker hele tiden å utføre vårt arbeid av høyeste kvalitet for å tilfredsstille kundens forventninger.
Selskapets mål: Å stå på for å innfri kundens forventninger. Gjøre oss fortjent til deres tillitt ved rettidig levering av høyeste kvalitet. Etablere et langsiktig samarbeid med partnere og kunder. Gi trygge og komfortable arbeidsforhold for ansatte, fremme kreative initiativ, bevissthet og ansvar, bedre opplæring og motivere bedrifter til å oppnå felles mål – å bevare og beskytte miljøet.

What client say