Tjenester

Branding

Vårt talentfulle designere kan skape unik, kreativ og profesjonell merkevarebygging. F.eks. designet håndlaget logo som er unik for dine produkter eller tjenester.

Levering inkluderer alle standard filformater og versjoner for forskjellige bakgrunner og oppsett, copyright, 3D-mockup og fargekoder.
Vi tilnærmer oss hvert eneste prosjekt er unikt, kreativt og profesjonelt.
Vi ser frem til å skape en unik identitet for deg.

Nettsider/APPS utvikling

Vi har kunnskap og ferdigheter med mer enn 10 års erfaring. Dette innebærer hele prosessen med å lage en applikasjon eller et nettsted, og inkluderer aspekter av merkevarebygging, design, brukervennlighet og funksjon.

Profesjonell web- eller appdesignere med stort potensial for konverteringer. Vi vil designe og utvikle en slik nettsider i WordPress eller HTML. I tillegg streber vi alltid etter kvalitet UI / UX-funksjonalitet. Når alt fungerer, vil resten komme etterpå!
Hvorfor er viktig en god design? Fordi en god design kan hjelpe deg med å etablere tillit og dine kunder vil bruke mer tid på en nettside eller appen som vil øke salget eller potensielle kunder.

Google Ads

Google Ads er utgangspunktet for dine potensielle kunder å finne deg. Vår erfaring innen Google Ads kampanjer vil være en perfekt match for kunder som ønsker å øke salg eller selge enda mer tjenester.

Vi administrerer og optimaliserer alle aspekter inkludert:
Kontostruktur
Demografisk optimalisering
Søkeordforskning
Bud- og stillingsstyring
Geografisk målretting
Dagsavskjed & time på dagsbudgivning
Negativ nøkkelordhåndtering
Test av annonsekopi
A / B-testing

Sosiale medier markedsføring

Vi bygger svært lønnsomme kampanjer i sosiale medier. Du velger det sosiale nettverket – vi lager markedsføringen. Ved å investere i sosiale medier, kan selskaper øke salg, forbedre rekkevidden og øke omsetningen.

Vi tilbyr ukentlige (og månedlige) innleggsvariasjoner for gjennomgang. Vi administrerer / optimaliserer ukentlig (finner de beste tidspunktene for engasjement for å legge ut innhold). Vi vil samarbeide med deg for å forske, anbefale og implementere en robust prosess som er strategisk, resultatdrevet og best av alt prøvd og testet.
Det inkluderer:
Rådgivning på sosiale plattformer.
Publikumsforskning.
Å anbefale de ideelle sosiale mediebruk / budsjetter / rapportering / målinger og handlingsplaner som passer dine behov og ønskede resultater.
og mm.

Teknisk støtte

De fleste kunder er ikke teknisk tenkende, har ikke tid til å vedlikeholde nettstedet sitt og foretrekker å beholde vår tekniske support fortløpende ved å abonnere på Ovanap-tjenesten vår. Dette betyr at vi er dine «tech-gutta» når du trenger dem for teknisk support.
Vi overvåker også nettstedet ditt for å sikre at det holder seg oppdatert med alle programvareoppdateringer og sikre at nettstedet ditt blir sikkerhetskopiert regelmessig. Du mottar også rapporter fra oss om hvordan nettstedet ditt er rangert med Google-søk og osv.

    Kontakt Oss